Programi bivanja

[h3]Kreirajte sami svoj vikend[/h3]

Vabimo vas v udobje Garni Sport Hotela Prebold.

Za vas rezerviramo vse aktivnosti, ki si jih želite in vam pomagamo kreirati vikend po vaših željah.
Izberete lahko aktivnosti iz pestre ponudbe športnih aktivnosti ali pa ogledov okoliških znamenitosti, izletov v naravo in obiska okoliških turističnih kmetij.
Nudimo vam tudi uporabo hotelske konferenčne dvorane, wellness centra s savnami jacuzzijem fitnesom in masažami ter po naročilu vadbo joge in sestanek z bioenergetikom.
Ljubitelji golfa in tudi začetniki zahtevajte, da vam pripravimo treninge golfa na bližnjem odbijališču.
Ste radi na kolesu ali pa ne marate, da vaš motor ostane sam doma?
Razpolagamo z mnogimi kolesarskimi in motorističnimi potmi. Zadovoljni bodo zelo zahtevni in tudi tisti gostje, ki bodo izbrali nezahtevno pot.

[divider]

[h3]Aktivni vikend [/h3]

aktivni vikendPETEK
Nastanitev v hotelu. Priporočimo vam lahko turistične kmetije, kjer poskusite domačo hrano v objemu narave. V hotelu dobite tudi naš zemljevid s krožnimi kolesarskimi potmi, bližnjimi golf igrišči, krožnimi motorističnimi potmi in smučišči, ki so v okolici. Nudimo vam uporabo hotelskega simulatorja za golf ali pa vam priporočamo zunanje vadbišče, ki je oddaljeno le dober kilometer.

 

SOBOTA
Po obilnem samopostrežnem zajtrku si lahko ogledate prodajno razstavo ukrajinskih slikarjev v galeriji hotela Prebold in posedite na sončni terasi pred hotelom. Polni energije se odpravite na pohodniško pot na bližnji hrib Hom, na Dragotov dom, kjer dobite domače dobrote. Najboljše so tiste »na žlico«. Med krepčanjem se pred vami razprostira lep pogled na Savinjsko dolino. Po vrnitvi v hotel vas vabimo da se osvežite v obnovljenem, odprtem bazenu 100m oddaljenim od hotela kjer lahko igrate tudi odbojko na pesku ali tenis. V hotelu pa vam nudimo sprostitev v hotelskem wellness centru kjer lahko uživate v jacuzziju, fitnesu in savnah in si morda po predhodnem naročilu privoščite masažo, vadbo joge ali sestanek z bioenergetikom za boljše počutje.

NEDELJA
Preden zapustite našo dolino se lahko ustavite še v Šempetru in si ogledate Rimsko nekropolo in Jamo Pekel, priporočimo pa vam lahko tudi kosilo v gostišču z dolgoletno tradicijo slovenskih jedi Gostilno Privošnik.

[divider]

[h3]Sprostitveni vikend [/h3]

sporstitveni vikendPETEK:
Nastanitev v hotelu in možnost sprostitve v hotelskem wellness centru kjer lahko uživate v jacuzziju, savnah, in masaži po predhodnem naročilu. Če ste ljubitelj golfa, naj bo zunaj sonce ali pa sneg lahko vadite v našem simulatorju za golf. Po želji lahko organiziramo večerjo v hotelu po predhodnem naročilu ali pa vam svetujemo pri obisku okoliških restavracij. Dobri gostinski lokali v bližnji okolici in pestra ponudba. Počutili se boste sproščeno in domače.

SOBOTA
Po obilnem samopostrežnem zajtrku lahko obiščete kmečko tržnico v neposredni bližini hotela ali se odpravite na obisk muzejske zbirke etnoloških predmetov v renesančni graščini Prebold. Vabimo vas, da se sprehodite po parku poleg hotela. Že opoldne se lahko osvežite v odprtem bazenu 100m oddaljenim od hotela ali pa si privoščite sprehod skozi kraj in obiščete turistično kmetijo kjer vam v objemu narave ponujajo polno mizo kmečkih dobrot. Popoldne priporočamo ogled ribnika Vrbje, kjer je organizirano opazovanje redkih vrst ptic. Zvečer vas vabimo, da se sprostite v hotelskem wellness centru in si morda po prehodnem naročilu privoščite masažo, vadbo joge ali sestanek z bioenergetikom za boljše počutje.

NEDELJA
V nedeljo vas po zajtrku vabimo še na ogled prodajne razstave ukrajinskih slikarjev v galeriji hotela Prebold. Preden zapustite našo dolino se lahko ustavite še v Šempetru in si ogledate Rimsko nekropolo in Jamo pekel, priporočimo pa vam kosilo v gostišču z dolgoletno tradicijo slovenskih jedi Gostilno Privošnik.