Recepcija

Recepcija hotela predstavlja velik, prijazen in sproščen prostor, ki obiskovalcu že ob vstopu v hotel ponudi prijeten in sproščen občutek. Recepcija je središče hotela in z nje je možen direktni dostop tako do hotelske kavarne, večnamenskega prostora, jedilnice, konferenčne dvorane in majhnega toda nadvse prijetnega zimskega vrta. Do sob in apartmaja se lahko peljete tudi z dvigalom. Recepcija je s svojo edinstveno notranjo arhitekturo, elegantno postavljeno dekorativno in funkcionalno razsvetljavo, s stenami okrašenimi z umetniškimi slikami ukrajinskih slikarjev, usnjenim dragocenim pohištvom ter prostornostjo edinstven prostor, katerega lahko uporabite za različne svečane sprejeme, dogodke in srečanja.

gsh_DSC_1128V hotelu je 24-urni sprejem gostov, ki jim je glede na razpoložljivost brezplačno omogočen zgodnji prihod, oziroma poznejših odhod iz hotela.

Zimski vrt z bambusovo garnituro, naravnim cvetjem in rastlinjem, zračnostjo in veliko svetlobe omogoča sproščeno in intimno počutje, katero lahko izkoristite zgolj za sprostitev in oddih ali pa za pomemben sestanek s poslovnimi partnerji.